Εταιρικό Προφίλ

Το Fashion Idol είναι ο απόλυτος shopping  προορισμός για είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Με γνώμονα το σεβασμό και στόχο την ικανοποίηση υψηλών απαιτήσεων, το Fashion Idol προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, συνδυάζοντας προσιτές τιμές και υψηλή αισθητική.

Απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη μόδα, την κομψότητα, την καλαισθησία και θέλουν να ανακαλύπτουν τις τελευταίες τάσεις της, ενσωματώνοντάς τες στο δικό τους προσωπικό στυλ. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία σχεδίων αποτελώντας ιδανική επιλογή για όσους  επιθυμούν να ξεχωρίζουν και αναζητούν κάτι πραγματικά ποιοτικό και in fashion για την γκαρνταρόμπα τους.                           Το Fashion Idol φροντίζει την εμφάνιση σας όλες της ώρες της ημέρας από την κορυφή έως τα νύχια προσδίδοντάς σας φινέτσα, αυτοπεποίθηση και κομψότητα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν έχει όρια και  χρονικούς περιορισμούς, αφού ο πελάτης έχει την δυνατότητα να ψωνίζει 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες τον χρόνο, προσφέροντας ρούχα υψηλών προδιαγραφών και  ποιότητας , δίνοντας έμφαση στο μοντέρνο στυλ και την κομψότητα.


                                  Ακολουθούμε τη μόδα.. δημιουργούμε τα είδωλα της!
                                             Follow Fashion.. be a Fashion Idol!